Topaloğlu'nun Yönetimi 1 Yaşında!

Topaloğlu'nun Yönetimi 1 Yaşında!
Ak Parti Rize Merkez İlçe 4. Dönem Yönetimi 1 yaşında!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu, 11 Şubat 2012 tarihinde yapılan 4. Olağan kongrede ilçe başkanlığına seçilmesinin 1.yılını önceki gün Öğretmenler Evinde yönetim kurulu ile beraber kutladı.

mehmet-topaloglu.20130217124041.jpgMerkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu burada yaptığı konuşmada, yaklaşık bir yıl önce göreve seçildiklerinde büyük bir heyecan yaşadıklarına vurgu yaparak "Aradan bir yıl geçti ve görüyoruzki bu heyecanımız halka hizmet aşkıyla yola çıkan Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ilk günkü gibi sıcaklığını korumaktadır. Bu onuru yaşamamıza vesile olan rabbime sonsuz hamd ediyorum. Bu bir yıl içinde çok yoğun bir maratonda kendimizi görme şansımız oldu. Koyduğumuz hedeflere ulaşma konusunda yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı ve bundan sonra yapmak istediklerimizi bir plan, program çerçevesinde ifa etmenin teşkilat olarak görevimiz olduğunun bilicindeyiz. Bu anlamlı davanın Merkez ilçede başkanlığını yapmak ve birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarım, belde başkanlarım, köy ve mahalle başkanlarımla bu davada yanyana, gönül gönüle olmaktan, bu kutlu davada hizmet etmekten gurur duyuyorum." dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-4.-donemi-1-yasinda-1.jpg

Görevdeki 1. yılının eksiklerini görme ve değerlendirme fırsatı olduğunu kaydeden Topaloğlu, ilk yılında edindikleri tecrübeyle beraber, nasip olursa 2. ve 3.yıllarında yaşayacakları seçim ve teşkilat çalışmalarında daha hassas ve dikkatli olmaya çalışacaklarını ifade ederek şunları kaydetti: Bizlere bu süreçte katkı ve desteklerini esirgemeyen tüm parti mensuplarımıza, Rizeli hemşehrilerimize ve ayrıca göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bizimle her hafta yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantılarımıza katkı veren Ak Parti Rize İl yönetim Kurulu Üyesi Merkez İlçe koordinatörümüz sayın Ali Avcılar’a teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.

Bir yılın değerlendirmesini yaptığımız bu gecede; teşkilatımızla her zaman  beraber olduk. Belde, mahalle ve köy başkanlarımızı bizzati yerinde ziyaret ettik. Geride bıraktığımız yılda bir kısmı Sayın Hasan Karal vekilimizle olmak üzere neredeyse gezmedik köy ve mahalle bırakmadık. Bu vesileyle şahsım ve yönetimim adına belde, mahalle ve köy başkanları ile yönetimlerine ve de vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Merkez İlçe birim başkanlarının bir yılın faliyet raporlarının okunması ve yönetim kurulu üyelerinin dilek ve temennilerinin alınması ile program sona erdi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-4.-donemi-1-yasinda-2.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-4.-donemi-1-yasinda-3.jpg