Topçu, Rize'de Destek Turlarında

Topçu, Rize'de Destek Turlarında
Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, Rize’nin geçmişinin hikayelerde yaşatılması amacıyla düzenlenecek yarışma için RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman’a destek ziyaretinde bulundu.

Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, Rize’nin geçmişini hikayelerde yaşatmak maksadı ile düzenlenecek hikaye yarışması için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret ederek bilgi verdi, destek istedi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette düzenlenecek yarışmanın amacını anlatan Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu,  “Lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimizi yazmaya özendirmek ve akademik başarılarını yükseltmek, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, paylaşmayı bilen, mutlu insanlar olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için bir hikaye yarışması düzenlemek istiyoruz.Üniversitemiz her alanda başarılara imza atıyor. Bu yarışmaya sizlerden destek istiyorum.“ dedi.

huseyin-karaman-metin-topcu.jpg

RTEÜ’nün 2000 yılından sonra kurulan 51 üniversite arasında 6. sıraya yükseldiğini belirten Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  “Başarılar elde ettiğimiz doğrudur. Üniversite, sadece eğitim öğretim yapılan bir yer değil. Çağdaş üniversite çevresi ile sosyal ve kültürel anlamda iletişim kuran bir kurum olmalıdır. Bu manda çeşitli alanlarda kurum ve kuruluşlara katkılarımız devam ediyor. Düzenleyeceğiniz Hikaye yarışmasının öğrenim çağındaki gençlerimize önemli katkıları olacağına inanıyor ve gönülden destekliyorum. Üniversite olarak her türlü yarıma hazırız.” dedi.

huseyin-karaman-ile-metin-topcu-fotografta.jpg