Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

HAVAŞ Seferleri Handikapı!

HAVAŞ Seferleri Handikapı!

Rize ve Artvin için zaruri ihtiyaç olan ve milyarlarca lira harcanarak yapılan bir yatırımı değerlendirmeye alıyoruz.

Çok yüksek bütçeler harcanarak yapılan bu tesis, o paraları çıkarması lazım, yoksa fuzuli ve israf bir yatırım olmuş olur.

Hani yapılan yatırımı karşılayamayan bir tesis olur da, insan üzülür, ahlanıp vahlanır. Fakat gel gör ki, imkan ve kapasitesi olmasına rağmen, değişik olumsuz etkenlerden dolayı çalıştırılmıyorsa, bu çok acı bir durumdur!

Biraz daha netleştirmeye çalışalım. Hepimizin bildiği Havaşşirketi, şu gün itibariyle 50-55 kişilik otobüslerle her gün 11(Onbir)  sefer yapıp, uçak yolcularını Rizemizden Trabzon havalimanına taşımaktadır.

İşin vehametini biraz anladık herhalde!

Yani, konuyu biraz daha açalım, yeni yapılan bir havalimanının dibinden, tadilata muhtaç olan diğer bir havalimanına otobüsler ve dolmuşlar, uçak yolcusu taşımaktadır!

Rize-Artvin Havalimanının kapasitesi mi yetersiz? HAYIR

Uçakların iniş - kalkış yapmasına mani bir durum mu var? HAYIR

O halde neden yeni bir havalimanından diğer bir havalimanına yolcular, başka bir şehre uçmak için karadan götürülür?

Bu açık ve net sorunun cevabını, bu işleri düzenleyenler vermelidirler.

Milli serveti de etkileyen bu  olumsuzluğun yanında,  uçak saatlerinin de ciddi eleştirilmesine rağmen, halen daha herhangi bir düzenleme yapılmaması, insanın aklına ister istemez bazı kuşkuların girmesine neden oluyor.

Acaba haksız mıyım? Diye düşünüyorum da, bir cevap bulamıyorum.

Bu açık ve net yanlış düzeltilmediği için, İstanbul ve Ankaranın dışındaki diğer illere sefer konulmasını,konuşmaya bile sıramız gelmiyor! Kaldı ki, yurtdışı seferlerini konuşalım.

Ey yetkililer! Bu milyarlarca lirayı (Bildiğim kadarıyla 4-5 milyar) heba etmeyelim lütfen! Milii servettir! Bundan herkes de sorumludur!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi