Tornacı'nın Bankası da Adresi de Değişti

Tornacı'nın Bankası da Adresi de Değişti
24 yıllık başarılı bankacı HSBC Bankası Rize Şube Müdürü Sema Tornacı'nın hem bankası hem adresi değişti...

HSBC Bankası Rize Şube Müdürü Sema Tornacı, Yapı Kredi Bankası'na transfer oldu. Tornacı, Yapı Kredi Çayeli Şubesi'nde görev alacak.

24 yıldır Rize’de bankacılık sektöründe görev alan başarılı ve sevilen bankacılardan Sema Tornacı, 3,5 yıldır şube müdürü olarak görev yaptığı HSBC Bankası Rize Şubesi’nden, Çayeli Yapı Kredi Bankası’na Şube Müdürü olarak transfer oldu.

İNG Bank Rize Şube Müdürlüğü’nün ardından HSBC Rize Şubesi’ne transfer olan ve burada 3,5 yıl görev yaptıktan sonra Yapı Kredi Bankası Çayeli Şube Müdürlüğü teklifini kabul eden Sema Tornacı, “Yıllarca Rize merkezde görev yaptım. Artık ilçelerimizde de bu deneyimi yaşamak istedim” dedi.

sema-tornaci-rize.jpg

Bankacılık sektörünün her geçen gün müşterileriyle birlikte büyüdüğünü ve daima yeniliklere açık bir sektör olduğunu belirten Tornacı, “Bankalar da günümüz teknolojisine ayak uydurarak ve teknolojiyle birlikte kendini geliştirerek müşterilerine yeni fırsatlar, yeni deneyimler sunuyorlar. Ben de her yeni görevimde, yeni deneyimler kazanıyorum. Bugüne kadar sürekli merkezde görev yaptım. Ticari müşterilerimizden, bireysel müşterilerimize binlerce insan tanıdım. Yapı Kredi Bankasından gelen bu teklifi de yeni bir heyecan yaşamak için kabul ettim. Her yeni şube benim için ayrı bir deneyim, her yeni müşterimiz ise benim için ayrı bir heyecan oluyor. Yeni bankam ve şubemde uzun soluklu bir deneyim ve heyecan yaşayacağıma inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Başarılı Banka Müdürü Sema Tornacı, Yapı Kredi Bankası’nın Yenipazar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Çayeli Şubesi’nde yeni görevine başladı.

Haber: Selim Denizalp