Trabzon Barosu’ndan şaşırtan başsağlığı mesajı!

Trabzon Barosu’ndan şaşırtan başsağlığı mesajı!
Ankara’daki hain terör saldırısının ardından Trabzon Barosu tarafından paylaşılan başsağlığı mesajı şaşırttı!

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde sabah saatlerinde düzenlenen terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısında yaralanan polis memurlarının tedavilerinin devam ettiğini ve yaralanan kahraman polisler Alim Reis Demirel ile Erkan Karataş’ın tedavilerinin devam ettiğini belirterek, hayati tehlikeleri bulunmadığını kaydetti.

Bakan Yerlikaya, saldırıda bulunan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Trabzon Barosu’nun twitter hesabından yapılan paylaşımda ise saldırı sonucu hayatını kaybedenlere rahmet temennisinde bulunulan başsağlığı mesajı paylaşıldı.

Trabzon Baro Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın adına yapılan paylaşımda, “İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yönelik hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırı sonucu hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Trabzon Barosu Yönetim Kurulu Adına Av. Duygu KELEŞ AYDIN Trabzon Barosu Başkanı” ifadeleri yer aldı.

Şaşırtan o paylaşım bir müddet sonra kaldırıldı ve yerine yeni bir paylaşımda bulunuldu. Yeni paylaşımda yaralı emniyet mensuplarımıza acil şifalar dilendi.

trabzon-barosundan-sasirtan-bassagligi-mesaji.jpg

trabzon-barosu-bassagligi-mesajini-duzeltti.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum