Trabzon BŞB'den 90 Bin TL Ödüllü Yarışma

Trabzon BŞB'den 90 Bin TL Ödüllü Yarışma
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 90 Bin Tl. para ödüllü “Temiz Futbol” konulu ulusal, serbest, güzel sanat eseri yarışması düzenlenecek. İşte yarışmanın detayları:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumun futbol sevgisinin kültürle birleştirilerek, gelecek nesillere aktarılması, sanatı ve sanatçıyı destekleyerek, sporu ve sanatı kent mekânına yansıtmak amacıyla 1.’nin 25, 2.’nin 20, 3.’nün 15 Bin TL. kazanacağı, ayrıca 3 ayrı 10 Bin TL. Mansiyon ödülü olmak üzere toplamda 90 Bin TL. para ödülünün dağıtılacağı “Temiz Futbol” konulu ulusal, serbest, güzel sanat eseri yarışması düzenlenecek.

İŞTE YARIŞMAYA AİT DETAYLAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Etüd Proje Müdürlüğünden:

1. İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER
İdarenin
a) Adı    :    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Etüd Proje Müdürlüğü
b) Adresi    :    Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Etüd Proje Müdürlüğü, Temiz futbol Anıtı Serbest, Ulusal Güzel Sanat Eseri Yarışması Raportörlüğü, Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No: 201, 61200 TRABZON
c) Telefon Numarası    :    0 (462) 224 61 61 -1367
d) Fax Numarası    :    0 (462) 223 09 42
e) Web Adresi    :    http://www.trabzon.bel.tr
f) e-posta    :    [email protected]
 
NOT: Belgelerin üzerine “TEMİZ FUTBOL ANITI” SERBEST, ULUSAL, GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI RAPORTÖRLÜĞÜ’NE şeklinde yazılacaktır.
 
2. YARIŞMANIN AMACI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu bir kararla Temiz Futbol temalı bir anıt yarışması yapılması düşünülmüştür. Trabzon halkının Trabzonspor ve futbola olan düşkünlüğünün sosyal, kültürel ve zaman içerisinde tarihsel bir değer haline geldiği Trabzon şehri için bilinen bir gerçektir. Toplumun futbol sevgisinin kültürle birleştirilerek, gelecek nesillere aktarılması, sanatı ve sanatçıyı destekleyerek, sporu ve sanatı kent mekânına yansıtmak amacıyla “Temiz Futbol” konulu ulusal, serbest, güzel sanat eseri yarışması yapılması amaçlanmaktadır.

1.20140114005136.jpg

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “TEMİZ FUTBOL ANITI” SERBEST, ULUSAL, GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI RAPORTÖRLÜĞÜ Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No: 201,  61200 TRABZON