Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Mazbatasını Aldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Mazbatasını Aldı
AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanlığı'na seçilen Genç, mazbatasını aldı.

30 Mart yerel seçimler sonrası AK Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanlığı'na seçilen Ahmet Metin Genç, mazbatasını aldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ve partililerle birlikte Trabzon Adliyesi’ne gelen Gümrükçüoğlu ve Genç, ilk önce Ortahisar İlçe Seçim Kurulu’na giderek AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in mazbatasını aldılar. Daha sonra İl Seçim Kurulu’na giden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon 2. Asliye Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Adil Sever’den aldı.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu-ve-ahmet-metin-genc,-mazbatasini-aldi-3.jpg

Adil Sever mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu yürekten kutluyoruz. Yasa gereği Ortahisar Belediye Başkanlığı da oluştu. Ahmet Metin Genç de Ortahisar Belediye Başkanı oldu. Kendilerine başarılar diliyorum. Seçimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, “Şehrimizde barış ve kardeşlik içinde bir seçim kampanyası ve halkın takdiri olmuştur. Kazanan tüm Trabzon’un halkıdır. Biz hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün Trabzon halkını kucaklayarak hizmet etmeye gayret edeceğiz. Bu arada siyasi partimin bütün çalışanları bütün mensuplarına yürekten şükranlarımı arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu-mazbatasini-aldi.jpg

Ortahisar Belediye Başkanı Genç de sorumluluklarının başladığını belirterek, “İnşallah bu şehre ve vatandaşlarımıza sorumluluğumuzun bilinciyle en güzel hizmetleri yapmayı Cenab-ı Allah bize nasip eder” diye konuştu.

ahmet-metin-genc,-mazbatasini-aldi.jpg

Mazbata töreninin ardından Trabzon Milletvekili Özak, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Genç, partililerle adliye çıkışında toplu fotoğraf çektirdi.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu-ve-ahmet-metin-genc,-mazbatasini-aldi-1.jpg

orhan-fevzi-gumrukcuoglu-ve-ahmet-metin-genc,-mazbatasini-aldi-2.jpg