Trabzon-Fenerbahçe maçında olay var

Trabzon-Fenerbahçe maçında olay var
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün taşlanmasıyla başlayan olaylar Trabzon'da durmak bilmiyor!

FENERBAHÇE OTOBÜSÜ TAŞLANDI

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Hüseyin Avni Aker Stadı'na geldiği sırasında Trabzonsporlu taraftarların taşlı saldırısına uğradı.

Trabzonspor maçı için saat 17.15 sıralarında Trabzon'un Yomra İlçesi'ne bağlı Kaşüstü Beldesi'nde bulunan Nov Otel'den başkanvekili Nihat Özdemir ve asbaşkan Ali Koç tarafından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na uğurlanan Fenerbahçe takım otobüsü, stada girişi sırasında Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaştı.

Otobüse bozuk para ve pet şişe atan taraftarlar, otobüsün bir camını kırarken, atılan cisimlerden kimseye isabet etmediği öğrenildi. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra soyunma odasına hareket etti.

fenerbahce-otobusu-taslandi.jpg

MAÇ ÖNCESİ EMRE - ZOKORA GERGİNLİĞİ

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde Emre-Zokora gerginliği yaşandı.

emre-zokora.20120506203651.jpgSpor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında Emre Belözoğlu ile Didier Zokora arasında gergin anlar yaşanmıştı. Bu gerginlik nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 5. hafta maçı öncesinde de tansiyon yükseldi.

Seremoni sırasında Emre Belözoğlu, Didier Zokora'ya elini uzattı. Ancak Trabzonsporlu oyuncu, Emre Belözoğlu'na karşılık vermedi. 1-2 saniye elini havada tutan Emre Belözoğlu, Zokora'nın karnına dokunarak ilerledi.

emre-zokora-1.jpg

AVNİ AKER STADI'NDA OLAY VAR

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada tribünler, sahaya yabancı madde atarak zaman zaman oyunun durmasına neden oldu. Yaşanan olaylarda Fenerbahçeli futbolculardan Miroslav Stoch ve Emre Belözoğlu'nun kafasına yabancı maddeler isabet etti.

Maçın 15. dakikasında Fenerbahçe'nin korner kazandığı pozisyonun ardından Miroslav Stoch korner kullanmak için geldiği köşe noktasının olduğu bölümde taraftarlar yabancı maddeler yağdırmaya başladı.

Hakemle pozisyonu tartışırken Stoch'un kafasına isabet ettiği gözlenen bir çakmak ise Slovak oyuncunun sakatlanmasına yol açtı.

ŞENOL GÜNEŞ DURUN DİYE SEYİRCİYE YALVARDI!

Sağlık ekiplerinin anında dahil olduğu olayın ardından tribünlerin tepkileri dinmedi. Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, sahaya gireler yabancı maddelerin yağdığı bölümde tribünleri yatıştırmaya çalıştı.

senol-gunes-trabzonspor-seyircisini-uyardi.jpg

4 dakikalık duraklamanın ardından ise güvenlik güçleri olayların yatışmasını sağlayarak maçın kaldığı yerden başlatılmasınına ön ayak oldu.

BU KEZ EMRE'NİN KAFASINA YABANCI MADDE

Mücadelenin 27. dakikasında ise bu kez ters kanattan kullanılacak köşe vuruşundan önce de Emre'nin kafasına bir yabancı cisim atıldı.

trabzonda-olay-var.20120506203738.jpg

Olayın ardından saha bir kez daha karışırken Trabzonspor teknik direktörü bir kez daha yabancı maddelerin atıldığı bölgeye giderek taraftarlarla konuştu.

Tribünlere 'sakin olun' uyarısı yapan deneyimli teknik adam, tribünleri yatıştırdıktan sonra kulübedeki yerine döndü ve karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı.

TRABZONSPORLU TARAFTARLARDAN 34. DAKİKADA PROTESTO

Maçta Fenerbahçe'nin ikinci golü atmasının ardından Trabzonspor tribünleri yeniden alevlendi. Başlama vurşunun yapıldığı anda Trabzonspor'un kalesini koruduğu bölümden sahaya yanıcı maddeler, meşale ve sis bombalarının atıldığı görüldü.

Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, gerilen ortam nedeniyle futbolcuları saha kenarına davet ederken oyun üçüncü kez durmuş oldu.

Havadaki sisin dağılması ve yanıcı maddelerin temizlenmesinin ardından ise oyun yeniden kaldığı yerden başladı.

Trabzonsporlu taraftarlar, 34. dakikada ise bu kez sahaya beyaz atlet ve meşale fırlattı. Bu maddelerin sahadan temizlenmesi için karşılaşmaya ara verilirken, yaklaşık 3 dakikalık aranın ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇININ SOYUNMA ODALARINA GİRERKEN GERGİNLİK YAŞANDI

trabzonspor-fenerbahce-soyunma-odasinda-olay-2.jpg

Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe müsabakasının ilk yarısı 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile kapanırken iki takımda soyunma odasına giderken gerginlik yaşandı.

Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, Trabzonspor başkanı Sadri Şener, futbolcu Semih Şentürk ile söz düellosuna girdi. Yaşanan tartışmanın ve gerginliğin ardından araya girenler büyük bir kavgayı önledi. Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin ve Fenerbahçe tercümanı arasında da kısa bir tartışmanın yaşandığı iddia edildi.

trabzonspor-fenerbahce-soyunma-odasinda-olay-1.jpg

trabzonspor-fenerbahce-soyunma-odasinda-olay-3.jpg