Trabzon Havaalanında Reis Sedat Peker İzdihamı

Trabzon Havaalanında Reis Sedat Peker İzdihamı
Rizeli ünlü hayırsever iş adamı Sedat Peker, ailesiyle birlikte bir düğüne katılmak için memleketi Rize’ye gelmek üzere geldiği Trabzon Havalimanında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Saat 14.45’te iç hatlar yolcu bölümünden Trabzon Havalimanına inen Reis lakaplı Hayırsever Ünlü iş adamı Sedat Peker,  Rize ve çevre illerden gelen binlerce kişinin sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Yaşanan izdiham nedeniyle ünlü iş adamı Sedat Peker ve ailesi, 45 dakikada aracına gidebildi. Hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Peker, tek tek fotoğraf çektirdi. Peker, izdiham nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşarken sloganlar eşliğinde  daha sonra yüzlerce araçtan oluşan konvoyla memleketi Rize’ye hareket etti.

trabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(5).jpg

Peker, Rize’ye hareket etmeden önce havalimanında yaptığı açıklamada gösterilen ilgi alaka nedeniyle tüm hemşehrilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Rize’ye bir nikah törenine katılmak üzere geldiğini kaydeden Peker, bu nikah törenine katılmasının kendisi için onur verici olduğunu belirtti. Sessiz sedasız gerçekleştirmeyi düşündüğü bu ziyaretini Rize, Artvin, Trabzon, Giresun, Samsun ve çevre illerden gelenlerle bir sevgi gösterisine dönüştüğünü ve Karadenizin bu sevgisinin kendisine büyük güç ve moral verdiğini kaydetti.

trabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(13).jpg

Reis Peker, karayoluyla Trabzon’dan Rize’ye gelirken Araklı’da hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Meşalelerle Peker’i karşılayan Peker hayranları aracından inen Peker’le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reis Sedat Peker, Rize’de ilk olarak Ayder Yaylasına geçecek. Hayırsever işadamı Peker ardından bu akşam Rize İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aykut Mavi’nin Kübra Gürsu ile Seçkin Düğün Salonundaki düğün töreninde hayatını birleştireceği genç çiftin mutluluğuna şahitlik yapacak.

trabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(27).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(18).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(1).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(2).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(3).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(4).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(7).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(8).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(9).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(10).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(11).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(12).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(14).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(15).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(16).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(22).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(23).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(24).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(25).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(26).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(28).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(29).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(6).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(19).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(21).jpgtrabzon-havaalaninda-reis-sedat-peker-izdihami-(20).jpg