Trabzon-İstanbul seferini yapan uçakta yolcular olay çıkardı

Trabzon-İstanbul seferini yapan uçakta yolcular olay çıkardı
THY'nin Trabzon-İstanbul seferini yapan uçakta İngiliz Blue grubunun solisti yolcularla tartıştı. Olayın büyümesi üzerine uçağa polis çağırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan İstanbul’a gelmek için uçağa binen İngiliz Blue grubunun solisti ayaklarını öndeki koltuğa dayadı. Önde oturan yolcu bu hareketten rahatsız olunca Lee Ryan'ın ayaklarını koltuktan çekmesini istedi. Ryan ayaklarını çekmeyince tartışma çıktı. Diğer yolcular ve grup üyeleri de katılınca büyüyen tartışma, uçaktan inene kadar devam etti. Uçağın merdivenlerinde itişmelerin yaşandığını gören kabin ekibi, uçağa polis çağırdı. Uçağa gelen polis tarafından yolcular karakola götürüldü. Karakolda ifadesi alınan yolcular daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum