Trabzon Meydan'ına kavuşuyor

Trabzon Meydan'ına kavuşuyor
Trabzon Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Meydan Parkını Yeniden Düzenleme Projesi’ yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yüklenici firma Meydan Parkı düzenlemesini 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları'na kadara yetiştirmek için yapım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapım çalışmalarını sürekli kontrol ederek yetkililerden bilgi alırken, Trabzon'un en önemli yaşam alanlarından biri olan Meydan Parkı'nı yeniden düzenlemek için hazırlanan projenin yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

1.20110424195403..jpg

Gümrükçüoğlu “Finansman yönünden herhangi bir sıkıntımız bulunmuyor. Yüzlerce yıllık tarihi geçmişi olan alanı, kentin tarihi geçmişi, sosyal ve kültürel yapısına uygun olarak yeniden düzenlemek için başlattığımız Meydan Parkı birinci etap düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yüklenici firma çalışmalarını süratle sürdürüyor. Altyapı çalışmaları büyük oranda tamamlanan Meydan Parkı düzenleme çalışmasında parke döşeme çalışmalarına başlandı. Temmuz ayının ilk haftası törenle hizmete açmayı düşündüğümüz Meydan Parkı’nın eski halinden vatandaşlarımız 4-5 bin metre kare alandan istifade edebiliyorlardı. Yeni düzenleme ile birlikte Trabzonlular yaklaşık 12 bin metre kare alandan istifade edebilecekler” dedi.