Trabzon Stad Kararını Verdi

Trabzon Stad Kararını Verdi
Trabzonspor, Orduspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında saha zemininin bozulmasından ve Avni Aker'in bakıma alınacak olmasından dolayı maçlarını oynayacağı stadı seçti.

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı yerine maçları oynayacağı stad kararını verdi.

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kar temizleme çalışmalarından sonra Orduspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşmış, bu maçtan sonra saha zemini bozulmuş ve Avni Aker Stadı bakıma alınmıştı.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yapmış olduğu açıklamada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zeminin kötü olmasından dolayı maçları dışarıda oynayabileceklerini belirtmiş ve bunun için Federasyona başvuruda bulunduklarını ifade edip "Avni Aker zemininin bakımı için dışarıdan ekip getirdik. Ayrıca bizim de personelimiz bu konuda çalışma yapıyor. Biz de fedarasyona maçlarımızı dışarıda oynayabilmek için başvuruda bulunduk, Federasyonun vereceği kararı bekliyoruz. İstanbul Olimpiyat Stadyumu veya Rize'de 3-4 maçımızı yapabiliriz” demişti.

Federasyon'dan yapılan açıklamada Trabzonspor Kulubü'nün isteği doğrultusunda Trabzonspor'un maçlarını İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayabileceği açıklandı. Buna göre Trabzonspor Turkcell Süper Lig'de 7 Şubat Pazar günü Avni Aker'de oynayacağı Manisaspor karşılaşmasını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

Trabzonspor'un bu kararından sonra Rize'deki sporseverler Rize Yeni Şehir Stadı'nda Turkcell Süper Lig maçlarını izleme şansını kaybetti.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/trabzonun-maclari-rizede-13161.htm