Trabzon’da 3 İşçiye Mezar Olan İshale Hattı Sahası Havadan Görüntülendi

Trabzon’da 3 İşçiye Mezar Olan İshale Hattı Sahası Havadan Görüntülendi
Trabzon'un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi'nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybederken, göçük sahası havadan görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Balaban Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında İller Bankası'nın yaptığı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TİSKİ) içme suyu ana ishale hattında arıza meydana gelince yeniden hat döşeme çalışması başlatıldı. Boru hattı döşeme çalışması sırasında kaynak yapan taşeron firma çalışanı işçilerin üzerine yamaçtan toprak geldi. Toprak altında kalan 3 işçinin kurtarılması için çalışma arkadaşları iş makineleri yardımı ile çalışma başlatırken, bölgeye jandarma, AFAD ve İtfaiye ekipleri çağrıldı.

Ekiplerin uzun süren çalışmaların ardından Mehmet Mahmut Allahverdi, İbrahim Keskin ve Dinçer Uzunosmanoğlu isimli 3 işçinin cansız bedenleri toprak altından çıkartıldı.

İşçilerin cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayın yaşandığı bölge ise havadan görüntülendi.

trabzonda-3-isciye-mezar-olan-ishale-hatti-sahasi-havadan-goruntulendi-1.jpg

trabzonda-3-isciye-mezar-olan-ishale-hatti-sahasi-havadan-goruntulendi-2.jpg

trabzonda-3-isciye-mezar-olan-ishale-hatti-sahasi-havadan-goruntulendi-3.jpg

trabzonda-3-isciye-mezar-olan-ishale-hatti-sahasi-havadan-goruntulendi-4.jpg

trabzonda-3-isciye-mezar-olan-ishale-hatti-sahasi-havadan-goruntulendi-5.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.