Trabzon'da Akraba İki Aile Arasında Çatışma: 2 Ölü, 2 Yaralı

Trabzon'da Akraba İki Aile Arasında Çatışma: 2 Ölü, 2 Yaralı
Trabzon’un Araklı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan 2 akraba grubu arasında çıkan silahlı çatışmada 26 yaşındaki Hasan Demir ve 68 yaşındaki Emine Demir hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Bir kişinin firar ettiği olayda 7 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Araklı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sorun yaşadıkları öğrenilen aynı aileden iki grup, ilçe merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda taraflar, birbirlerine silahla ateş açtı. İlçe merkezindeki 4 farklı mahallede süren silahlı çatışmada, başından vurulan 26 yaşındaki Hasan Demir olay yerinde, 68 yaşındaki Emine Demir ise kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayda Yusuf Demir ve Ergün Demir ise hafif şekilde yaralandı.

trabzonda-akraba-iki-aile-arasinda-catisma-2-olu,-2-yarali---1.jpg

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlçenin giriş ve çıkışlarını kontrol altına alan güvenlik güçleri, bir çay fabrikasının önünde, üzerinde çok sayıda kurşun izi bulunan 61 LH 438 plakalı otomobili terk edilmiş halde buldu. İlçede geniş güvenlik önlemleri alınırken, olaya karışan 7 kişi gözaltına alındı. Olaya karışan firari 1 kişinin de arandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

trabzonda-akraba-iki-aile-arasinda-catisma-2-olu,-2-yarali---2.jpg