Trabzon'da bir gecede ne ararsan var... Kaza, taciz, yaralama

Trabzon'da bir gecede ne ararsan var... Kaza, taciz, yaralama
Trabzon’da akşam saatlerinde yaralama, taciz ve ölümle sonuçlanan düşme olayları gerçekleşti.

Trabzon'da dün akşam meydana gelen asayiş olaylarında inşaattan düşen işçi hayatını kaybederken, başka bir olayda ise kesici aletle yaralama olayı meydana geldi. Dün akşam Trabzon'da meydana gelen başka bir olayda ise sağlık çalışanı genç kız tacize uğradı.

Trabzon’un Ayasofya mahallesinde iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi kesici aletini çıkartarak tartıştığı Yusuf Aktaş’ın yaraladı. Yere yığılan Aktaş, Numune ve Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alındı. Yaralanın durumunun ağır olduğu belirtildi.

"İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ ÖLDÜ"

Trabzon’da bir kişi inşaattan düşerek öldü. Trabzon’un Boztepe Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan İlyas Karamahmut (21), dengesini kaybederek 10. kanttan düştü. Ağır yaralanan Karamahmut, kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"GENÇ KIZA TACİZ"

Trabzon’da T.S isimli şahıs genç bir kıza fiili tacizde bulundu. Trabzon Moloz Mevkiinde yürüyen sağlık çalışanı genç bir kız, telefon ile konuşarak yanına gelen T.S isimli şahıs tarafından taciz edildi. T.S isimli şahıstan kaçarak hastaneye sığınan genç kız durumu 155 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tacizde bulunan T.S isimli şahsı gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.