Trabzon'da ceset bulundu

Trabzon'da ceset bulundu
Genç kadının cesedi denizde bulundu.

Akçaabat'ta iki gün önce okulda okuyan çocuğunu almaya gidiyorum diye evinden ayrılan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan genç kadının cesedi balıkçılar tarafından denizde bulundu.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde iki gün önce okulda okuyan çocuğunu almak için evinden ayrılan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan Nazmiye Çam'ın (26) cesedi Vakfıkebir ilçesinde balıkçılar tarafından bulundu.

İki gün önce Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi olan oğlunu okuldan almak için yanına 5 yaşındaki oğlunu da alan Nazmiye Çam oğlunu okuldan almadığı gibi, küçük çocuğunu da parka bırakarak kayıplara karışmıştı.

Akçaabat ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri genç kadının bulunması için çalışmalar başlatmış ve iki gündür bir ipucuna rastlayamamıştı.

Bugün akşama doğru Vakfıkebir'de balıkçıların denizde bir bayan cesediyle karşılaşmaları üzerine olay yerine giden Trabzon Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden çıkarılan genç kadının cesedi, eşi tarafından teşhis edildi. Genç kadının cesedi incelenmek üzere Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.