Trabzon'da Galatasaray'a şok tepki

Trabzon'da Galatasaray'a şok tepki
Galatasaray yarın oynanacak maç için Trabzon'a giderken havaalanında ve Sarı-kırmızılı takım otele giderken yolda gergin anlar yaşandı. Galatasaray kafilesini karşılayan yaklaşık 100 kadar Bordo-mavili taraftar, Sarı-kırmızılı takıma tepki gösterdi.

Galatasaray kafilesinin takım otobüsüne yürüdüğü sıralarda taraftarlar, futbolculara ve özellikle Burak Yılmaz'a büyük tepki gösterdi. Ayrıca Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün camı kırıldı.

Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi ortam gerildi. Karşılaşma için Trabzon'a giden Sarı-kırmızılılar'ı karşılamak için Bordo-mavili taraftarlar havalimanında toplandı. 100 kadar Trabzonspor taraftarı, Galatasaray aleyhine tezahüratlar yaptı. Galatasaray kafilesi kente vardığında ise gerilim iyice yükseldi.

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-1.jpg

Burak Yılmaz'a büyük tepki

Havaalanından Galatasaray'ı taşıyacak takım otobüsüne kadar olan mesafe güvenlik kordonuna alındı. Galatasaray kafilesinin otobüse yürüdüğü anlarda Bordo Mavili taraftarlar futbolculara büyük tepki gösterdi.

Taraftarlar özellikle Burak Yılmaz'ı hedef aldı. Bir taraftar Burak Yılmaz'a 'Şerefsiz, karaktersiz, Umut gibi adam ol' diye seslendi. Bu taraftar polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Takım otobüsünün camı kırıldı

Galatasaray kafilesi maç saatini bekleyeceği otele gelirken, yolda gerilim zirve yaptı. Takım otobüsünün camının kırıldığı öğrenildi.

Gerginliğin Galatasaray'ın kaldığı otel çevresinde de sürmesi bekleniyor.

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki2.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-3.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-4.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-5.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-6.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-7.jpg

trabzonda-galatasaraya-sok-tepki-8.jpg