Trabzon’da Gürcü Plakalı Araç Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Trabzon’da Gürcü Plakalı Araç Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Trabzon'da Gürcistan plakalı otomobilin neden olduğu trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yol kenarındaki yayaya çarpan araç daha sonra elektrik direğine çarparken, kopan elektrik tellerinin aracın üzerine düşmesi sonucu çıkan yangında araç alev alev yandı.

Kaza bugün saat 15.45 sıralarında Yalıncak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan Gürcistan plakalı otomobil, Yalıncak mevkiinde sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında yürüyen Zübeyde Balaban (56) isimli yayaya ardından da elektrik direğine çarparak yol kenarındaki çukura düştü. Kaza sonrası elektrik tellerinin araç üzerine düşmesi sonucu araç alev alırken, araçta bulunan 3 kişi kendilerini güçlükle araçtan dışarı atabildi. Aracın çarpması ile Zübeyde Balaban yol kenarından yaklaşık 5 metre aşağıya düştü. Zübeyde Balaban kaza yerinde hayatını kaybederken, kazada yaralanan 3 kişi ise Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan yanan araç, yoldan geçen bir harç kamyonunun su hortumu ile söndürülmeye çalışılırken, ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale gelirken, araçtan çevreye saçılan sigaralar dikkat çekti.

trabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(1).jpgtrabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(2).jpgtrabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(3).jpgtrabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(4).jpg

trabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(5).jpgtrabzon’da-gurcu-plakali-arac-kaza-yapti-1-olu,-3-yarali-(6).jpg