Trabzon'da Maçtan Sonra Karaca ve Akçay Ne Dedi?

Trabzon'da Maçtan Sonra Karaca ve Akçay Ne Dedi?
Rize ve Trabzon 0-0 berabere kaldı maçtan sonra her iki takımın teknik patronları açıklamada bulundu. İşte maçtan sonraki açıklamalar:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın stadyumdan izlediği ve 0-0 sona eren karşılaşmadan sonra her iki takımın teknik direktörlerinin açıklamaları şöyle:

Ç. RİZESPOR CEPHESİ

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca bekledikleri bir 1461 Trabzon takımı ile karşılaştıklarını belirterek, ''Öncelikle Trabzon takımını kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Saha futbol oynamaya çok elverişli değildi. Trabzon takımının oyun sistemini ne tarz oynayabileceğini tahmin ediyorduk. Aralara top atarak defansımızın arkasına depar atacaklarını tahmin ediyorduk ve öyle de yaptılar. Bu tür ataklardan pozisyonlar buldular. Gerçekten Trabzon takımı iyi bir takım olduğunu gösterdi. İki dost ilin müsabakası berabere bitti, her iki tarafa da hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Ç.RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizespor’lu futbolcu Onur ise, takım arkadaşlarını ve rakip oyuncuları kutladığını anlatarak, “Ağır şartlara rağmen mücadele edebildik. Temiz bir maç oldu. Biz istediğimizi alamadık. 3 puan için geldik ama 1 puanda iyidir. İkinci yarıda iyi hazırlanıp bu ligi zirvede bitirmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Takım kaptanı Mehmet Al ise, saha zemininden şikayet ederek şöyle konuştu:“Sahaya baktığımız zaman ağır şartlarda mücadele ettik. Bu sahada mücadeleden başka bir şey yapmak çok zor. 1461 Trabzon takımı bu ligin güçlü takımlarında iyi mücadele ettiler. Hocamızın vermiş olduğu taktikleri uygulamaya çalıştık. 3 puanda çıkarabilirdik ama bu şartlarda 1 puanda iyi. Puan farkını ne rakibimiz nede biz açtık.”

1461 TRABZON CEPHESİ

PTT 1. Lig'de Ç.Rizespor ile sahasında golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ç.Rizespor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, ''Topun daha fazla sahibiydik. Maç boyunca oyunun üstünlüğü bizdeydi'' dedi.

Futbol adına her şeyi denediklerini, ancak arzu ettikleri galibiyeti alamadıklarını ifade eden Akçay, şunları söyledi: ''Bazı problemleri güncelleyerek yaptığımız işi farklı göstermeye çalışmıyorum. Ancak oynadığımız saha ile ilgili sıkıntılarımız olduğunu belirtmek isterim. Bir ikinci konu bu takımın ligden çıkmayacak olması böyle bir bilinçaltı geliştirilmiş ve bu nedenle bazı yapılması gerekenler yapılmıyorsa bu da bizi camia olarak üzüyor. Umarım bu son olur. Ç.Rizespor'da bence deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı. Alanı çok iyi kontrol etti. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Devreye girdik, şimdi iyi hazırlanacağız. Transfer ile ilgili bazı çalışmalarımız var bunları da gerçekleştirdikten sonra ikinci yarıya hazır olacağız.''

1461 TRABZONLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Bordo-mavili takımın sol kanat oyuncusu Abdulkadir Keleş ise sahadaki mücadele için iki takımı da kutladığını ifade ederek, “Saha şartları ağır, Türk futbolunda sahaların düzelmesini bekliyoruz. Takım adına önemli bir şey kazandık iyi mücadele ediyoruz. Takım olma ruhunu halen devam ettiriyoruz. Belki bugün kazanamadık ama bir şeyleri çok iyi kazandığımızı düşünüyorum. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp ligden kopmayacağız” diye konuştu.

1461 Trabzonlu bir diğer futbolcu Mehmet Kuruoğlu ise, futbol adına her şeyi yaptıklarını ama gol bulamadıklarını kaydederek, “Zor bir zemin olmasına rağmen iki takımda çok iyi mücadele etti. 30 puanımızın olmasını istiyorduk ama olmadı puan puandır. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.