Trabzon'da seyyar kafe!

Trabzon'da seyyar kafe!
Trabzon'da bir vatandaş seyyar kafe yaptı.

Trabzon'da yaşayan bir vatandaş, kamyon kasasından seyyar kafe yaptı. Çay ocağından lavabosuna kadar her şeyi olan seyyar kafeye yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor.

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesinde yaşayan Ahmet Onat (33) isimli vatandaş, kendisine ait 1974 model kamyonun kasasında değişiklik yaparak seyyar kafe yaptı. `Ford cafe' adı verdiği kafeye olan ilgi ise giderek artıyor. Trabzon'un turistik beldesi olan Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler karşılarında kamyon üzerindeki seyyar kafeyi görünce önce şaşırıyor, ardından içeriyi gezip çay veya kahvelerini içiyorlar.

trabzonda-seyyar-kafe-1.jpg

Ahmet Onat, başka yerlerde bu tip kafelerin değişik versiyonlarını gördüğünü ancak farklı bir şey yapmayı düşündüğünü ifade etti. Ahşaptan kafe yapmaya karar verdiğini ve 61 DF 196 plakalı eski kamyonunu bu amaçla kullandığını söyleyen Onat, tam 10 bin TL harcayarak 25 günde bu işletmeyi açtığını ifade etti.

Kamyon kasasını söküp yerine ahşaptan bir kafe yapan Onat, çay ocağından lavabosuna, masalarından dekoruna kadar her şeyi ince ince düşünülürken yaz boyu müşterilerine hizmet veriyor.