Trabzon’da Trafik Kazası: 1 Ölü

Trabzon’da Trafik Kazası: 1 Ölü
Trabzon'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Maçka'dan Trabzon istikametine gitmekte olan Hüseyin Kenan (21) yönetimindeki motosiklete aynı yönde gitmekte olan U.B yönetimindeki 61 DU 127 plakalı otomobil Çağlayan mahallesi mevkiinde arkadan çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü U.B. olay yerinden kaza sonrası hızla uzaklaştı.

Kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından H.K'nin cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

trabzonun-ortahisar-ilcesinde-dun-aksam-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-hayatini-kaybetti-2.jpgtrabzonun-ortahisar-ilcesinde-dun-aksam-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-hayatini-kaybetti-3.jpgtrabzonun-ortahisar-ilcesinde-dun-aksam-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-hayatini-kaybetti-5.jpgtrabzonun-ortahisar-ilcesinde-dun-aksam-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-hayatini-kaybetti-4.jpgtrabzonun-ortahisar-ilcesinde-dun-aksam-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-hayatini-kaybetti-1.jpgzavendikli-kurban-bayrami-027.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.