Trabzon'da trafik kazası 6 Ölü

Trabzon'da trafik kazası 6 Ölü
Trabzon’un Maçka ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen araçla çarpışan otomobilin neden olduğu kazada, Yılmaz Karakaş, Mustafa Terzi, Selim Terzi, Ümmühan Terzi, Pakize Karakaş ile Kader Yetim hayatını kaybetti.

Trabzon-Gümüşhane karayolu Maçka ilçesi Esiroğlu mevkiinde Gümüşhane’den Trabzon istikametine gitmekte olan Yılmaz Karakaş yönetimindeki 61 RA 154 plakalı özel araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen Birol Hiçyılmaz yönetimindeki 61 TH 482 plakalı otomobil ile çarpıştı.

trabzonda-trafik-kazasi-6-olu-2.jpg

Kazada sürücü Yılmaz Karakaş ile aynı araçta bulunan Mustafa Terzi, Selim Terzi ve Ümmühan Terzi hayatlarını kaybederken, Pakize Karakaş ise yaralandı. Diğer araç sürücüsü Birol Hiçyılmaz ile Kader Yetim ve Refik Yadigar isimli kişiler yaralandı. Yaralılar, Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alınırken, durumları ağır olan Pakize Karakaş ile Kader Yetim de tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

trabzonda-trafik-kazasi-6-olu-2.20140723174902.jpg

Öte yandan Mustafa ve Ümmühan Terzi'nin evli olduğu Selim Terzi'nin de oğulları olduğu öğrenilirken, cenazelerinin Of ilçesi Cumapazarı mahallesinde toprağa verileceği, Yılmaz Karakaş'ın ise Maçka ilçesi Yazlık köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

trabzonda-trafik-kazasi-6-olu-1.jpg

trabzonda-trafik-kazasi-6-olu-1.20140723174918.jpg