Trabzon'da zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 8 yaralı

Trabzon'da zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 8 yaralı
Trabzon'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Yomra ilçe geçişi Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi önünde sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen özel otomobil, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halindeyken sürücüsünün aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Araç, Rize-Trabzon istikametinde seyir etmek olan araçlara çarparak durabildi. Kaza sonucu 5 araçta büyük maddi hasar oluşurken, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. 

trabzonda-zincirleme-trafik-kazasi-3-olu-8-yarali-001.jpg

Yomra ilçesi Karadeniz Sahil Yolu'ndan Rize istikametine giden, sürücüleri henüz belirlemeyen 61 BA 626, 61 AL 083, 61 LJ 707 ve 16 EGR 61 plakalı araçlar çarpıştı.

Kazada, 3'ü ağır 11 yaralı olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılarak, 112 acil servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Nihal Bülbüloğlu, Zekiye Gürsoy ve Sevgi Gürsoy, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Feci kazada Yunus Emre Memişoğlu, Ayşe Memişoğlu, Asiye Memişoğlu, Yiğit Bülbüloğlu, Nuran Çakır, Handegül Birinci, Murat Ayas ile Berk Hacıhamzaoğlu da yaralandı.

Yaralı 8 kişinin tedavisi ise hastanelerde devam ediyor.

Kaza nedeniyle yolda her iki yönde de kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.