Trabzon'dan Ali Şen'e tepki

Trabzon'dan Ali Şen'e tepki
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'in, “Trabzonspor Fener'e fark atar” sözleri, Bordo-Mavili camiadan tepki aldı...

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'in, “Trabzonspor Fener'e fark atar” sözleri, Bordo-Mavili camiadan tepki aldı. F.Bahçe eski başkanının, “Trabzon fark atar” sözleri, Bordo-Mavili camiadan tepki aldı. Şen’in 1996’daki şampiyonluk maçını provoke ettiğini söyleyen Trabzonlular, “Bizi yıkmak için yeni taktik peşinde” dedi.

F.Bahçe eski başkanı, yaptığı açıklamalarla yine Trabzonsporlular'ın şimşeklerini üstüne çekti. "Savunmamız kötü. Çok gol yiyeceğimiz endişesindeyim. Trabzon fark yapar" diyen Şen'in, futbolcularının motivasyonunu olumsuz etkilediğini belirten Bordo- Mavililer, eski başkanı geçmişteki gibi provokasyon yapmakla suçladı.

13 YIL ÖNCE BİR OLAYI ÇOK ABARTTILAR

Şen'in 95-96 sezonunda oynanan şampiyonluk maçı öncesinde ortamı gerdiğini söyleyen Trabzonsporlular, "Ortada büyük bir olay yokken, Fenerbahçe'nin şehre gelmesindeki küçük çaplı gerginlikleri abarttı. Bir kendini bilmezin attığı taş Aygün'ün başına gelmişti. Yarası yoktu ama Şen kafasına kocaman bir bandaj yaptırıp terör ortamındalarmış havası verdi. Ortam gerildi ve bizim futbolcular büyük baskı altında oynadı" dediler.

 OTTO BARİÇ ÖRNEĞİNİ KİMSE UNUTMADI

Eski Başkan Şen'in 11 Şubat 1998'deki kupa maçında da benzer bir olay yaptığını söyleyen Trabzonlular, "1-0 yenik durumdalardı ve 10 kişi kalmışlardı. Tribünden atılan küçük bir madde yüzünden teknik direktör Otto Bariç yaralanmış gibi yere yattı. Şen takımı sahadan çekerek maçı hükmen kazanma yoluna gitti ama tutmadı" dediler.

Bordo-Mavililer, Şen'in bu kez de F.Bahçeli futbolcuları kamçılama ve Trabzonluları da rehavete sokmak için "Fener fark yiyebilir" dediğini ileri sürdüler.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/trabzon-fenere-5-atar-cunku-11473.htm