Trabzonlu Dernek Başkanı Demirtaş: "Yazıklar Olsun Trabzonspor'a. Kişiliğini Kaybetmiş"‬

Trabzonlu Dernek Başkanı Demirtaş: "Yazıklar Olsun Trabzonspor'a. Kişiliğini Kaybetmiş"‬
Bursaspor'a evinde 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-1 mağlup olarak Bursaspor'u Süper Ligde tutarak Çaykur Rizespor'u küme düşüren Trabzonspor'a Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş'tan tepki.

Spor Toto Süper Ligde kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile Bursaspor'dan hangisinin Süper Ligde kalacağı son haftaya kalmıştı. Çaykur Rizespor'un Süper Ligde kalması için son hafta evinde Aytemiz Alanyaspor'u mağlup etmesi, Trabzonspor'un da evinde Bursaspor'a yenilmemesi gerekiyordu. Trabzonspor-Bursaspor maçında beraberlik çıkması halinde dahi Çaykur Rizespor gelecek yıl da Süper Ligde kalacaktı. Ancak Trabzonspor, 36 yıl önceki ihanetini bir kez daha hortlatarak 1980-81 sezonundaki gibi Rizespor'u küme düşürmeye adeta yeminliydi. Çaykur Rizespor Alanyaspor önünde ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış ve ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçta Trabzonspor, Bursaspor karşısında ikinci yarıda 1-0 öne geçmesine rağmen 9 dakika içinde kalesinde 2 gole izin vererek 6 maçtır kazanamayan Bursaspor'a Süper Lig tarihinde evinde 2. kez kaybediyor ve bu sonuçla Rizespor'un Alanyaspor karşısında aldığı galibiyet şerefli bir şekilde küme düşmenin ötesine gidemezken, Trabzonspor'un da tarihine kara bir leke olarak işleniyordu.

Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş da tarihe kara bir leke süren Trabzonspor yönetimini kişiliğini kaybetmekle suçlayarak, sosyal paylaşım sitesinden Trabzonspor yönetimini sert sözlerle eleştirdi ve bu kafayla hiç birşey olamayacaklarını ifade etti. Trabzonspor'u kişiliğini kaybetmekle suçlayan Demirtaş, paylaşımında, "Yazıklar olsun Trabzonspora kişiliğini kaybetmiş.Bu kafayla hiç birşey olamayız.Şampiyonluk hayal.Sen sahanda Bursa spora yeniliyorsun Karadeniz takımımız Rizespor için oynasaydınız.Bu kişiliksiz takım benim takımım olamaz.Yazıklar olsun sizlere." ifadelerini kullandı.

İşte Demirtaş'ın o paylaşımı:

img_7836.png