Trabzonlu Yönetici Egemen İstifadan Vazgeçti, İstifa Twitlerini Sildi

Trabzonlu Yönetici Egemen İstifadan Vazgeçti, İstifa Twitlerini Sildi
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesinin ardından gelen yoğun baskılara direnemedi, 24 saat dolmadan istifasını geri aldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen, bu sabaha doğru gece saatlerinde sosyal medyadan ““Şu an itibariyle Trabzonspor yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Tüm camiadan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin dostlarım.” Sözlerini paylaşarak Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklamış ve helallik istemişti. İstifa açıklaması sırasında attığı twitlerde Hz. Mevlana’nın “Ey Gönül! Bir sürü dostlarının yanında,elbet ki düşmanların da olacak.Ama imtihan ya bu,onca düşmanın var iken seni dostun vuracak.” sözlerine de yer veren Egemen’in bu sözleri, Çaykur Rizespor’un komşusu tarafından küme düşürülmesi ile ilgili olduğu değerlendirilmiş ve Egemen’in Trabzonspor’un Bursaspor karşılaşmasındaki oyununa tepki olarak istifasını açıkladığı şeklinde yorumlanmıştı.

Egemen’in istifasının ardından Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu yoğun baskılar üzerine Egemen’i istifadan vazgeçirdi. 

İstifadan geri adım atan Egemen istifasıyla ilgili twiterdan yaptığı tüm paylaşımları silerken, Başkan Usta, yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu üyemiz Sn.Ali Rıza Egemen'in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu istifa ciddi bir sorundan değil; anlık duygusal bir davranışdan kaynaklanmıştır. Kendisiyle yapmış olduğum değerlendirme sonucu kulübümüzdeki görevine devam edecektir” dedi.

ali-riza-egemen-istifa-twiti.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Bursaspor'a Yenilen Trabzonspor'da İstifa