Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Aksoy: Bir Maçlık Şikeyle Küme Düşülmez

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Aksoy: Bir  Maçlık Şikeyle Küme Düşülmez
Trabzonspor Kulübü Mali İşler Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aksoy, 1-0 önde iken 2-1 kaybettikleri ve Bursaspor’u Süper Ligde tutarak Rizespor’u küme düşürdükleri maçtan sonra bir maçlık şike yaptıklarına vurgu yaptı.

Trabzonspor Kulübü Mali İşler Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aksoy, Trabzonspor’un evinde 6 maçtır kazanamayan Bursaspor’a 2-1 kaybettiği maçtan sonraki paylaşımlarında şaşırtmadı. Paylaşımlarıyla adeta Bursaspor’a karşı 1 maçlık şikede bulunduklarını ve Rizespor’un yapılan bu şike sonucu küme düşürüldüğüne vurgu yapan Aksoy, “Bir maçlık şikeyle küme düşülmeyeceğini en iyi 2010-2011'de şampiyon olmak için bir maçlık şikeyle yetinmeyenlerin iyi bilmesi lazım “ dedi.

Paylaşımında ligde 18 takımın olduğunu ve sezonun 34 hafta sürdüğünü belirten Aksoy, "Bu ligin 18 takımı ve oynanan 34 maç var. 1 takım şampiyon olur, 3 takım küme düşer. Bunların hiçbiri 1 maçla gerçekleşmez. Uzun bir maraton. Trabzonspor olarak camiamız her daim onuru ve şerefiyle bu ligde mücadelesini sürdürmüştür ve bu duruşundan da asla taviz vermeyecektir. Bir takım, kendi çabalarıyla ligde başarıya ulaşacağı gibi yine kendi hatalarıyla başarısızlığa uğrar. Aksini iddia etmek hedef saptırmaktır. Trabzonspor ne bir takımı küme düşürdü ne de bir başka takımı kümede tuttu. Her takım, 34 maçlık periyottaki emeğinin karşılığını aldı. Bir maçlık şikeyle küme düşülmeyeceğini en iyi 2010-2011'de şampiyon olmak için bir maçlık şikeyle yetinmeyenlerin iyi bilmesi lazım. Evinde Kayserispor ve Adanaspor'u yenemeyeceksin, küme düşünce suçu camiamıza atacaksın. Rizespor'un yöneticileri ve teknik heyeti biz değiliz. Bizi kendileri gibi zannedenler bu işlerin 1 maçla olmayacağını iyi bilir Allah'a şükür bizim alnımız ak başımız dik” ifadelerine yer verdi.