Trabzonspor'dan Ziyaret

Trabzonspor'dan Ziyaret
Trabzonspor yönetimi önce Rizespor yönetimini ardından Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret etti.

Trabzonspor yönetimi bugün Rize stadında Ziraat Türkiye Kupasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olduğu maç öncesi Çaykur Rizespor tesislerine giderek Rizespor yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete Trabzonspor yönetim kurulunun yanı sıra KTÜ rektörü İbrahim Özen katıldı.

Başkan Sadri Şener Ç.Rizespor asbaşkanı Ekrem Yüce'ye Trabzonspor forması hediye ederken, Yücede Şener'e Çaykur Rizespor forması hediye etti.

VALİ HACIMÜFTÜOĞLU'NA ZİYARET

Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulu Çaykur Rizespor yönetimini ziyaretinin ardından Rize Valisi aslen Trabzonlu olan Seyfullah Hacımaüftüoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Ziyarete Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık da katıldı.

hacimuftuoglu-kizilcik.jpg

Başkan Şener, Vali Hacımüftüoğlu'na formanın yanı sıra kravat da hediye etti.

sadri-sener-seyfullah-hacimuftuoglu.jpg

Şener burada yaptığı konuşmada Rize'de muhteşem bir yakınlık gördüklerini belirterek” Rize ilimizin Valisi Trabzonlu. Hem de kulübümüzün üyesi, bu nedenle bugün oynayacağımız maçı mutlaka kazanmalıyız şeklinde espri yaptı.

Hacımüftüoğlu da Trabzon'u Rize'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Rize’ye gelen Trabzon  heyeti Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı da makamında ziyaret etti.

Maçın Rize’de oynanmasından gurur duyduğunu belirten Başkan Halil Bakırcı; “Bu ve benzeri organizasyonlarla bölgesel gücü oluşturacağız inancındayım. Güç birliği ile daha modern kentler oluşturup, daha refah yaşamlar sunacağız” dedi. Trabzonsporun galibiyetinden yana olduğunu ekleyen Bakırcı “Yeni stadımızın komşu takımına uğurlu gelmesini diliyorum” dedi.  

Rize Yeni Şehir Stadyumunu beğenen Vali Dr. Recep Kızılcık; “bu stadyuma 1. lig yakışır, Rizesporumuzu 1. ligde görmek istiyoruz” dedi.

Centilmen bir müsabaka olmasını dileyen Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; “Rize’nin komşuluğundan ve misafir perverliğinden çok memnunuz, ileriki dönemlerde Rizespor ve Trabzonsporumuzun güzel müsabakalarda buluşmasını temenni ediyorum” dedi.

4.20100210174959..jpg

Yeni stada adeta göz koyan Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener;” Rizespor’un çok güzel bir stadı var, hocamızda stadı çok beğenmiş, bundan sonra kendi sahamızda oynayamadığımız maçları burada oynamak istiyoruz” dedi.

Heyet, Başkan  Halil Bakırcı’ya 53 sırt numaralı Trabzonspor forması, kravatı ve teşekkür plaketi takdim etti.  

sadri-sener-halil-bakirci.jpg