Trabzonsporlu Holiganlar Hadlerini Aştı, Rizelilere Hakaret ve Tehditte Bulundular VİDEO İZLE

Trabzonsporlu Holiganlar Hadlerini Aştı, Rizelilere Hakaret ve Tehditte Bulundular VİDEO İZLE
Trabzon’un Faroz mevkiinde bir grup Trabzonsporlu holiganın kayda alarak sosyal medyada paylaştığı Rizelilere tehdit ve hakaret içeren video büyük tepki çekti.

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Ligin son haftasında averaj takımı konumundaki Bursaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olarak Bursaspor’un ligde kalıp, Çaykur Rizespor’u küme düşürmesi nedeniyle başlayan tartışmalarda Trabzonsporlu taraftarlar hadlerini iyice aştı.

Çaykur Rizespor’un forması ile kaşkolünü yakan Trabzonlu holiganlar, Rize ve Rizesporlulara çirkin bir şekilde hakaret üstüne hakaret yağdırarak, küfür ve tehditler savurdu.

Trabzon’da karşılaşacakları Rize plakalı araçlara saldıracaklarına vurgu yaparak çirkin tehditler savuran Trabzonsporlu holigan, bu tehditini Rize’nin trafikteki plaka kodu olan 53’lü araçlar için “Bi tane 53 plakada Trabzon’da görürüz inşallah” sözleriyle ifade etti.

Videonun Rizelilere yönelik tehdit içerikli olması dolayısıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının konu hakkında inceleme ve soruşturma başlatması bekleniyor.