Trafik kazaları Mobesede - VİDEO

Trafik kazaları Mobesede - VİDEO
Zonguldak'ta kent merkezinde farklı yerlerde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Zonguldak'ta Kasım ayında kent merkezinde bulunan 52 noktaya kurulan mobesse kameraları tarafından kentin farklı bölgelerinde meydana gelen kaza anları saniye saniye kaydediliyor.

Görüntülere yansıyan İlk kaza, 17 Kasım 2009 tarihinde Milli Egemenlik Caddesi'ndeki tarfik ışıklarının bulunduğu kavşakta meydana geldi. Yağıylı hava yerdeki su birikintilerine rağmen aşırı hız yapan otomobil, başka bir otomobili solladığı esnada kontrolden çıkıyor. Otomobil, yolun sağ tarafındaki kaldırıma çıkarak takla attı. Solladığı otomobilin sürücüsü ise son anda fren yaparak, takla atan araca çarpmaktan kurtuldu. 

Kazada, otomobil sürücüsü hafif yaralandı. Geçen 7 Mart'ta Köprübaşı Kavşağı'nda meydana gelen kazada ise motosikletiyle çevre yolundan Ankara yoluna seyir halindeki bir motosiklet, kırmızı ışık ihlali yapınca, önüne çıkan otomobile çarpıyor. Havada takla atarak yere düşen motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Aynı kavşakta meydana gelen başka bir kaza ise yine kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil kavşaktan dönmek isteyen başka bir otomobille çarpıştı. Dönmek isteyen otomobilin arkasından gelen otomobilin de karıştığı kazada yaralanan olmadı. 

Emniyet yetkilileri, kent merkezinde bir çok noktanın mobesse kameraları ile görüntülendiğini hatırlatırken, sürücülerin trafik kural ve işaretlerine dikkat etmeleri konusunda sürücüleri uyarıyor.