Trafik kazası Candan ailesini yasa boğdu!

Trafik kazası Candan ailesini yasa boğdu!
Sakarya'nın tanınmış ailelerinden olan Candan ailesi büyük acı yaşıyor. Atilla Candan; geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da Turkcell'de çalışan 40 yaşındaki Atilla Candan; 13 Ağustos 2011 Cumartesi günü İstanbul' daki evinden Adapazarı'na baba evine gelirken, saat: 13.00 sıralarında E-5'ten şehir merkezine girdiği esnada kaza geçirdi. Kullandığı motosiklet ile Dörtyol' da bulunan bariyerlere çarpan Candan, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahale sonrasında yoğun bakıma alınan Atilla Candan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adapazarı'nın tanınmış simalarından Erden Candan'ın oğlu ve Tanju ve Aykut Candan'ın kardeşi Atilla Candan, aynı zamanda gazeteci Levent Candan' ın da amca oğluydu. Evli ve Yiğit adında bir çocuk babası Candan'ın ani ölümü Candan ailesiyle beraber Adapazarı'nı derinden sarstı.

Atilla Candan'ın cenazesi; 14 Ağustos 2011 Pazar günü (bugün) İstanbul Adli Tıp'taki morgtan alınarak, Devoğlu Karaosman Camii'nde kılınacak İkindi Namazına müteakiben, Emirsultan'da bulunan Aile Mezarlığına defnedilecek.

atilla-candan.jpg

olay53 Ailesi olarak,  Merhum Atilla Candan'a Allah (c.c.)'tan rahmet, başta gazeteci Levent Candan olmak üzere Candan Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz...