Trafik Tescil Bürosu'nda Mesai Yapılacak

Trafik Tescil Bürosu'nda Mesai Yapılacak
Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Bürosu görevlilerinin, yeni kayıt sistemine geçilmesi nedeniyle muhtemel birikmelere karşın mesai yapacağını açıkladı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil Bürosu görevlilerinin mesai yapacağını bildirdi.

Araç tescil işlemlerinin daha hızlı, kullanışlı ve vatandaş açısından çeşitli prosedürleri ortadan kaldırabilecek kapasiteye kavuşturmak amacıyla geliştirilen Polnet 2.5 kapsamındaki yeni araç tescil bilgisayar programı üzerinden yapıldığından sistemin yeni olması ve öngörülemeyen ortaya çıkan birtakım aksaklıklar nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları ve tescil işlemlerinin bir an önce bitirilmesi amacıyla Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Bürosu görevlileri mesai yapacak. 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden bu konuda yapılan açıklama şu şekilde: ''16 Kasım 2009 tarihinden itibaren Trafik Tescil İşlemleri yeni program üzerinden yapılmaya başlanmış olup, yeni sistem üzerinde meydana gelen aksaklıklardan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları hedeflenmiştir. Bunun için 21 Kasım 2009 Cumartesi günü ve 23-24-25 ve 26 Kasım 2009 günü mesai akşam saat 21.00'e kadar devam edecektir.''