Tramvaydaki Anonsu Duyunca...

Tramvaydaki Anonsu Duyunca...
Kocaeli'de vatmanlık yapan Eray Altıntaş, 7 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına tramvayda evlilik teklif etti.

Kocaeli'de vatmanlık yapan Eray Altıntaş, 7 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına tramvayda evlilik teklif etti. Anonsları duyan genç kız şaşkınlığını gizleyemedi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Eray Altıntaş, 7 yıldır beraber olduğu 22 yaşındaki kız arkadaşı Yasemin Bertan'a ilginç bir evlenme teklifi hazırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni hizmete alınan tramvayda vatmanlık yapan Altıntaş, seyir halindeki tramvaydan anons yapıp evlenme teklif etti. İstanbul'da yaşayan ve erkek arkadaşını ziyarete gelen genç kız, evlilik teklifini duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra Bertan, "Benimle evlenir misin?" diyen Altıntaş'a "Evet" cevabını verdi.

Eray Altıntaş, "Planlaması uzun bir süreçti bu. Daha doğrusu ben Boğaz Köprüsü'nde bir evlenme teklifi düşünüyordum. Daha sonra aklıma bu geldi. Müdürlerimden izin aldım ve sonrasında gelişti her şey. Kocaelimiz tramvayına, ben Yasminime kavuştum. Evet cevabını aldım. Ailelerimizin aldığı kararla bu ayın 26'sı gibi söz düşünüyoruz" dedi.

Teklif karşısında çok şaşıran Yasemin Bertan ise, "Aslında bir evlenme teklifi olacaktı. Sekapark deyince ben deniz kenarında hayal etmiştim. Ben daha ilk defa bindim tramvaya burada. Anons yapılınca bile üzerime alınmadım. Sonradan duyunca şok oldum. Çok şanslıyım" diye konuştu.

(Uğur Konuk / İHA)

Tramvaydaki Anonsu Duyunca...

Tramvaydaki Anonsu Duyunca...

Kaynak:IHA