Transfer Bahane Gündemi Değiştirmek Şahane

Transfer Bahane Gündemi Değiştirmek Şahane
Ligde 11 haftadır galibiyet alamayan Ç.Rizespor’da devre arası transfer tarihi yaklaşırken, transfer komitesi Başkanı Koray Deniz’in sosyal paylaşım sitesinden paylaşması kafalara soru işareti bıraktı.

Ligde 11 haftadır galibiyet alamayan Ç.Rizespor’da devre arası transfer tarihi yaklaşırken, transfer komitesi Başkanı Koray Deniz’in İngiltere’de Nijeryalı oyuncu Obafemi Martins`le çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinden paylaşması kafalara soru işareti bıraktı.

Inter`de yıldızlaşan ve önceki yıllarda Premier Ligde de forma giyen 29 yaşındaki futbolcu Martins’in yeşil-mavili takıma transfer olur mu? Elbette, neden olmasın…

Hani Anadolu’da bir söz vardır..

“Bayram değil, seyran değil, eniştem beni neden öptü” misali…

Veya “ateş olmayan yerden duman çıkmaz” hesabı..

Durduk yere bu ikili bu pozu çektirmişse, buna ilave Koray Deniz bu fotoğrafı takipçileri ile paylaşmışsa oda hesabını, kitabını yapmıştır..

Burada sorulması gerekenler bu takım uzun bir aradan sonra süper ligi kucakladı. Neden sezon başında Hilbert alınmadı örneği, veya Rıza hocanın çok istediği Burhan Eşer alınmadı?

Yaptığınız 16 transferin yüzde 25’ini kaleye ayırdınız. Bu mudur sizin transfer politikanız.

Şimdi 11 hafta kazanamayan bir takım var ortada ve bu kötü gidişin izlerini bir fotoğraf karesi ile gündemi değiştirmek istiyorsunuz. Malum transfer sezonu yaklaştı, sizde en iyi yaptığınız işi yapacaksınız. Isıtıp, ısıtıp taraftarın ağzına bir kaşık bal vereceksiniz.

Bu işler fotoğraf paylaşmakla olmuyor. Bunu yıllarca gördü Rizespor taraftarı..

Bu işler her maç sonrası hakemler tarafından doğranan bir takımın hakkını aramakla olur.

Yoksa siz dünyanın en büyük yıldızını alın, getirin. Hakem bir düdükle sizi mahveder. Burası Türkiye..

Bu taraftar artık yemiyor, Ç.Rizespor yönetimi.

Karga bir dala konmuş. ağzında da bir parça peynir varmış. peynirin kokusunu alan tilki, hemen gelmiş. onu övmeye başlamış.

- Günaydın sayın karga! ne kadar güzelsiniz, ne kadar şirinsiniz... şu tüylere bakın, pırıl pırıl! acaba sesiniz de tüyleriniz gibi mi? eğer öyleyse bu ormanda sizden güzeli yoktur.

Karga bu sözlerden çok hoşlanmış. Fakat önceden yaptığı gibi peynir ağzında gak dememiş..

Peyniri yan tarafa koymuş ve tilkiye teşekkür etmiş!....

Kıssadan hisse diyelim.. Bu taraftar bu tip söylemleri yemiyor..Adam gibi transferler istiyor, A kalite transferler istiyor, maç sonu hakkı yenilmemiş bir takım istiyor.

Haber: Selim Denizalp