Transferde Can Suyu Bekleniyor

Transferde Can Suyu Bekleniyor
11-12 milyon TL ayakbastı parası (isim hakkı) verilmesi beklenirken, iki taksit halinde ödenecek bu paranın ilk kısmı bu ay içerisinde hesaplara yatırılacak.

Süper lige teknik direktör Rıza Çalımbay ile güçlü bir kadroyla girmek isteyen Ç.Rizespor’da kadrodan ayrılan 15 futbolcunun yerine yapılacak olan transfer listesi belli olurken, bu futbolculara ödenecek olan peşinatların ayakbastı  (İsim hakkı) parasından yapmayı planlıyor. 

İlaç Olacak

Beş yıl aradan sonra laik olduğu lige dönen Ç.Rizespor’da bir sezon içinde naklen yayın, isim hakkı, reklam, sponsorluk, hasılat ve iddia gelirleri sayesinde 35- 40 milyon lira civarında gelir elde edecek . 

Peşinatta Sıkıntı Yaşanmayacak 

Yeşil-mavili takım ilk olarak ayakbastı parasıyla bolluk havuzuyla tanışacak. 11-12 milyon TL ayakbastı parası (isim hakkı) verilmesi beklenirken, iki taksit halinde ödenecek bu paranın ilk kısmı bu ay içerisinde hesaplara yatırılacak. Gelecek olan sıcak para ile dış transferde hazır olarak beklettiği futbolculara imza attırmayı düşünen yönetim böylece yeni transferlerin peşinatlarında sıkıntı yaşamayacak.

 1 PUAN BİLE 450 BİN TL 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından dağıtılan yayın gelirlerinden kulüpler her yıl isim hakkı parası olarak aldığı paranın yanı sıra performansa göre de önemli kazançlar elde ediyor. Her galibiyetin 900 bin lira olduğu Süper Lig’de 1 puanın değeri ise 450 bin TL. Kulüpler iddia gelirlerinden de ortalama 5 milyon liraya sahip oluyor. Ligi ilk 6 içinde tamamlayan kulüplere de bonus veriliyor.

Gezi Parkı Olayları Rizespor’a Patladı ! 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında teknik direktör Mustafa Denizli’nin Ç.Rizespor ile anlaşması ve yapılan transferlerde ana sponsorluk görevinde bulunan Doğuş grubu patronu Ferit Şahenk’in yaşanan bu olaylar sonrası Başbakan ile ters düşmesi yeşil-mavili kulübü vurdu. Ç.Rizespor’dan desteğini çeken Doğuş grubu süper ligde güçlü bir kadroyla girmek isteyen yeşil-mavili takımı yarı yolda bıraktı.

Haber: Selim Denizalp