Travel Turkey İzmir Fuarında Rize Standı İlgi Odağı

Travel Turkey İzmir Fuarında Rize Standı İlgi Odağı
Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde "Dört Mevsim Rize" konsepti ile hazırlanan Rize Standı ziyaretçilerin büyük beğenisini topluyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen ve Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Kongresi, TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İZFAŞ / İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş. ortaklığıyla düzenlenen fuarın açılışını, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı yaptı.

travel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(1).jpg

Bakan Nabi Avcı, bu yıl 10. kez düzenlenen 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Kongresi açılışında; Ülkemizin, turizm alanında daha ileri seviyelere ulaşmasını önlemeye çalışan dış güçlerin ve terör örgütlerinin hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağını belirterek, birlik beraberlik mesajları verdi.

Doğa ve kültür turizminin birçok çeşidine imkan sağlayan, farklı alternatif turizm türlerinin yılın her mevsimi gerçekleştirilebildiği Rize’nin ulusal ve uluslararası turizmdeki payının artırılabilmesi için "Dört Mevsim Rize" konseptiyle hazırlanan Rize Standı ziyaretçilerin büyük beğenisini topluyor. 

Rize'nin kültürü, tarihi, doğası, folkloru, müziği, otantik mimarisi, özgün yemekleri ve misafirperverliğinin tanıtımının amaçlandığı Rize Standında kurulan feretiko (Rize Bezi) tezgahında canlı performans sergileyen feretiko ustası da ayrı bir ilgi odağı oldu.

11 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek olan Fuar'da bu yıl Sağlık Bakanlığının desteğiyle sağlık turizmi için özel bir bölüm oluşturuldu. Türkiye'nin sağlık imkanlarının yurt içi ve yurt dışı pazarlara tanıtılmasının amaçlandığı bölümde, değişik ülkelerden katılımcılar sağlık turizmi temsilcileriyle bir araya gelecek.

travel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(2).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(3).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(4).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(5).jpg

travel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(6).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(7).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(8).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(9).jpg

travel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(10).jpgtravel-turkey-izmir-fuarinda,-rize-standi-ilgi-odagi-(11).jpg