Trendyol Süper Lig fikstür çekimi saat 21:30'da yapılacak

Trendyol Süper Lig fikstür çekimi saat 21:30'da yapılacak
Çaykur Rizespor'un da maç fikstürünün belli olacağı Süper Lig fikstür çekimi bugün saat 21:30'da yapılacak.

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig fikstür çekim töreni bu akşam (Salı) TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yaz bahçesinde saat 19:30'da başlayacak. Açılış konuşmalarının ardından yeni sezonun fikstür çekimi saat 21:30'da yapılacak.

Törene TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Trendyol Süper Lig kulüp temsilcileri, teknik direktörler ve futbolcuların yanı sıra sanat camiasından da isimler katılacak.

Trendyol 1. Lig fikstür çekimi ise 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü (yarın) saat 19:00'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Fikstür törenlerinin görüntü çekim ve yayını, sadece her iki ligin de resmi yayıncısı olan beIN SPORTS tarafından yapılabilecek.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.