TRT'nin Yeni Genel Müdürü Şenol Göka Oldu

TRT'nin Yeni Genel Müdürü Şenol Göka Oldu
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in Samsun'a atanmasından sonra boşalan koltuğa Şenol Göka oturdu.

İbrahim Şahin'in Samsun Valisi olmasıyla boşalan TRT Genel Müdürlüğü koltuğuna Şenol Göka oturdu.

Göka, TRT’nin Eğitim, İnsan Kaynakları, Destek Hizmetleri, Strateji Geliştirme ve Radyo dairelerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

SAMSUN'A VALİ OLDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile perşembe günü yaptığı görüşmenin ardından izne ayrılan ve izin dönüşü geçerli olmak üzere istifasını da veren İbrahim Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Samsun Valisi olarak görevlendirilmişti.

O İSİM BELLİ OLDU

TRT'de İbrahim Şahin'in koltuğuna oturacak o isim sonıunda belirlendi. Yeni genel müdür Şenol Göka olurken TRT Genel Müdürü olarak kulislerde; Genel Müdür Yardımcıları Şenol Göka, İbrahim Eren ile TRT haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ün adı öne çıkıyordu.

ŞENOL GÖKA KİMDİR?

Denizli Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra yükseköğrenimini İstanbul’da yapan Şenol Göka, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. TRT’ye 1986 yılında giren Göka, Ankara Radyosu Müdürlüğü, Radyo Daire Başkanlığı, Dış Yayınlar Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Şenol Göka’nın “İnsan ve Mekan – Bir Bütünün İki Farklı Görüntüsü”, “Her Halde İnsan”, “Radyo Olmalı”, “Siyaset, Medya ve Zihnime Yansımalar” isimli 4 kitabı bulunuyor.