Trump Ve Merkel’in Pastalarını Yaptı

Trump Ve Merkel’in Pastalarını Yaptı
Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali başladı. Festivalde ABD Başkanı Trump ve Almanya Başbakanı Merkel'in şeker hamurundan yapılmış pastaları yoğun...

Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali başladı. Festivalde ABD Başkanı Trump ve Almanya Başbakanı Merkel'in şeker hamurundan yapılmış pastaları yoğun ilgi görürken, vatandaşlar bol bol selfie çektirdi.

İstanbul Şişli'deki Harbiye Askeri Müzesi farklı bir festivale ev sahipliği yapıyor. Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali bugün başladı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği festivalde en çok dikkat çeken stand ABD Başkanı Donald Trump ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in şeker hamurundan yapılan pastalarının yer aldığı stand oldu. Festivale gelenler, Trump ve Merkel'in pastalarının fotoğraflarını çekti.

Pastaları yapan Tuğba Geçkil, "Parmak uzatma ona (Merkel'e) ait bir şey. Sert mizacını ortaya koymak istedim. Şu anda da gündemde. 50 kilogram şeker hamuru kullandım. Merkel'i yaparken en çok saç ve kirpiklerinde zorlandım. Merkel'in pastasını bir ayda yaptım. Aynı şekilde ABD Başkanı Trump'ın pastasını yaptım. O iki gün sürdü. Tepkiler çok iyi" dedi.

Festivale gelen vatandaşlar ise, "Gündeme yakın olduğunu düşünüyorum. Şeker hamurundan yapılmış. Bizi Amerika'ya alsalar iyi olacak. Festival de çok güzel, atmosfer harika" dediler.

(Murat Horoz/İHA)

Trump Ve Merkel’in Pastalarını Yaptı

Trump Ve Merkel’in Pastalarını Yaptı

Kaynak:IHA