TSYD Konya’dan Kılca’ya ziyaret

TSYD Konya’dan Kılca’ya ziyaret
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ve Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile şube yöneticileri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapılmasına karar verildi.

Karatay Belediye Bakanı Hasan Kılca, Konya’nın sportif anlamda her geçen gün büyüdüğünü, yeni spor tesislerinin kazandırıldığını anımsatarak, “Karatay Belediyesi olarak Saraçoğlu bölgesinde 500 milyon TL değerinde bir spor kompleksi yapmaya başladık. Olimpik branşlar ve bireysel sporcuların yararlanması için yapacakları tesislerle Konya ve ülke gençlerinin sporda daha başarılı olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar’da, Karatay Belediyesi’nin spora ve sporcuya büyük destek sağladığını, geleceğimizin sporcularının Karatay ilçemizden çıkacak olmasının mutluluğu yaşadığını söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de her geçen gün büyüyen ve gelişen Karatay ilçemizin sportif başarılar ve spor tesisleri konunda da önemli bir ivme kazanmasının gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.

Ziyarette, Recep Çınar ve Murat Dönmez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya spora ve TSYD Konya Şubesine verdiği desteklerden dolayı Cumhuriyetimizin 100’cü TSYD’nin de kuruluşunun 60. Yılı nedeniyle özel logolu olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti.

14.jpg

Ziyarette TSYD Konya Şubesi yöneticiler, Mürsel Çetin, Kemal Soylu ve Hüseyin Turgut da hazır bulundu.

12-001.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.