TT Heyetinden Rize Tümsiad'a Ziyaret

TT Heyetinden Rize Tümsiad'a Ziyaret
Türk Telekom heyetinden TÜMSİAD Rize Şubesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü Medya İlişkileri Müdürü Zeynel Çağlar ile Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal ve Caretta Medya Grup Yöneticisi Veysi Şahin, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek TÜMSİAD Rize Şubesi'nin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

turk-telekomdan-rize-tumsiada-ziyaret-1.jpg

2007 yılında kurulan TÜMSİAD Rize Şubesi'nin düzenlediği eğitim programlarının hem üyeler hem de Rize halkı tarafından büyük bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden Başkan Fil, düzenledikleri Sertifikalı Eğitim Programları, İstihdama Yönelik Programlar, İlimizde yapılabilecek projelerle ilgili fizibilite çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerin Rize'ye katkı sağladığına inandığını belirtti. Şube Başkanı Fil, ayrıca 2013 yılının eğitim takvimini hazırladıklarını ve yapılabilecek projeler üzerinde görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.

turk-telekomdan-rize-tumsiada-ziyaret-3.jpg

Medya İlişkiler Müdürü Zeynel Çağlar ise TÜMSİAD’ın programlarını takdir ettiğini ve bundan sonraki programlarında da başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ifade ederek "TÜMSİAD’ın fiziki şartları çok güzel, TÜMSİAD örnek bir kurum olarak gösterilecek kurumlar arasında yerini çoktan aldı." dedi.

Sohbet havası şeklinde geçen görüşme çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

turk-telekomdan-rize-tumsiada-ziyaret-4.jpg

turk-telekomdan-rize-tumsiada-ziyaret-2.jpg