TTSO’da Yönetim Değişti, Erkut Çelebi Başkan Oldu

TTSO’da Yönetim Değişti, Erkut Çelebi Başkan Oldu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) seçim süreci tamamlandı. Erkut Çelebi TTSO Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından bugün yapılan yönetim kurulu seçiminde Erkut Çelebi yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

TTSO yönetim kurulu başkanlığı için turuncu listelerde Erkut Çelebi ile beyaz listelerde Suat Hacısalihoğlu; meclis başkanlığı için ise turuncu listelerde Şadan Eren ile beyaz listelerde Ekrem Çapkınoğlu yarıştı.

Yapılan seçim sonrası kazanan turuncu listenin adayları oldu.

Oda hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, mevcut Meclis Başkanı Şadan Eren'in listesi 50, Ekrem Çapkınoğlu'nun listesi 29 oy aldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimde ise Erkut Çelebi'nin listesi 50, mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu'nun listesi 27 oy aldı, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Odanın yeni yönetim kurulunda Ahmet Kazaz, Ali Haydar Baş, Alper Bektaş, Cesur Gerigelmez, Emre Koç, Mehmet Çelebi, Muzaffer Yıldız, Samet Canbakkal, Sayim Adanur, Selami Ayyıldız görev aldı.

TOBB delegeliğine Şadan Eren, Ahmet Akyüz, Alaattin Aydın, Aytaç Aydoğan, Ercan Şılbır, Mehmet Turhal, Nazım Çiçek, Özgür Sarıalioğlu, Temel Albayrak ve Vedat Muhcu seçildi.

Disiplin kurulu da Ahmet Çakır, İzzet Tuna, Cihan Erhan, Sebahattin Alemdar, Oktay Akyüzlü, Rafet Kazaz'dan oluştu.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan TTSO yeni Başkanı Erkut Çelebi, "Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Bugün geldiğimiz noktada 79 meclis üyemizle devam edeceğiz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Seçim kurulundaki bir arkadaşımızın şüphesinden dolayı fark ettik. Eğer farkedilmeseydi biz burada olmayacaktık, hak etmeyenler burada olacaktı. Bu Trabzon'a yakışmaz. Trabzon'da atalarımızdan öğrendik. Allah razı olsun. Bize 50 kişi ile geliyorduk. Bize destek veren, arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bu Trabzon'dur. Bizde bunları tebrik ediyoruz. Bilsinler ki biz buraya çalışmak için geliyoruz. Hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Şadan Eren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Seçimlerin artık bittiğinin altını çizen Eren, "Biz artık 79 kişi olarak Trabzon TSO meclis üyesiyiz. İlimize hayırlı olsun." dedi.

Ttso’da Yönetim Değişti, Erkut Çelebi İle Başkan Oldu

Ttso’da Yönetim Değişti, Erkut Çelebi İle Başkan Oldu

Ttso’da Yönetim Değişti, Erkut Çelebi İle Başkan Oldu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.