TÜGVA Rize İl Başkanı Abdulkerim Yazıcı Oldu

TÜGVA Rize İl Başkanı Abdulkerim Yazıcı Oldu
Geleceğin gençliği, gençliğin geleceği ile yola çıkan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Rize İl Başkanlığına Abdulkerim Yazıcı getirildi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı ve kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Rize İl Başkanlığı görevi Abdulkerim Yazıcı’ya verildi.

TÜGVA, bir gençlik hareketi olarak, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlılığını, fikri ve kültürel açıdan donanımlı bir medeniyet şuurunu arttırmaya yönelik çalışmalara yer vermektedir.

Rize İl Başkanlığına getirilen Abdulkerim Yazıcı, yaptığı açıklamada, “23/05/2015 cumartesi günü genel merkezimizde genel başkanımız ve teşkilat başkanımız ve bölge koordinatörümüzle yaptığımız istişareler ve mülakat sonucu görev tarafımıza tebliğ edildi. An itibariyle hem vakıfımızla alakalı yer sorununu çözmek hem de yönetimimizi oluşturmak için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Kısa süre içerisinde Rize gençliğine yakışır bir il binamız ve ekibimizi oluşturup Yeni Türkiye Yolunda TÜGVA Rize olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Mevlam bu kutlu yolda bize yardım eylesin. Rize’mize ve gençliğe hizmet etmek boynumuz borcudur.” dedi.

tugva-rize-il-baskani-abdulkerim-yazici-oldu-1.jpg