TÜGVA Rize İl Temsilciliği'nde Görev Devir Teslimi Yapıldı

TÜGVA Rize İl Temsilciliği'nde Görev Devir Teslimi Yapıldı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize İl Temsilcisi Numan Ubeydullah Kayhan, görevi Erkut Kalkavan’a devretti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize İl Temsilciliği görevine Erkut Kalkavan atandı. TÜGVA Rize İl Temsilcisi Numan Ubeydullah Kayhan, yeni başkana başarılar dileyerek görevi kendisine takdim etti.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin tensipleriyle görevi devir alan Erkut Kalkavan, yaptığı açıklamada, “Rize’de neslin mimarı gençlerimizle, milli ve manevi değerlere sahip yenilikçi anlayışla bir nesil yetiştirmeye, Güçlü Türkiye idealine ve geleceğin söz sahibi olacak olan ilimizin gençlerine, sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna TÜGVA Rize İl Temsilciliği olarak katkı sağlamak için gayret göstereceğiz” dedi..

KALKAVAN’DAN TEŞEKKÜR

Hüsnü niyetle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Kalkavan, “Bu görevi bana tevdi eden Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci’ye teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi bana devreden Rize Anadolu İmamhatip yıllarından okul arkadaşım N. Ubeydullah Kayhan’a, başta olmak üzere şehrimizde görev almış tüm temsilcilerimize ve AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı’ya ve Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e, Ak Parti Rize Merkez ilçe Başkanı Burak Ak’a desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Rize’miz için hüsnü niyetle ve tüm paydaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ailemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.” diye konuştu.

turkiye-genclik-vakfi-tugva-rize-il-temsilciligi-gorevine-erkut-kalkavan-atandi-1.jpgturkiye-genclik-vakfi-tugva-rize-il-temsilciligi-gorevine-erkut-kalkavan-atandi-2.jpgturkiye-genclik-vakfi-tugva-rize-il-temsilciligi-gorevine-erkut-kalkavan-atandi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum