Tüm Uçuşlar Dolu Olmasına Rağmen Rize’ye 13 Gündür Sefer Konulmadı

Tüm Uçuşlar Dolu Olmasına Rağmen Rize’ye 13 Gündür Sefer Konulmadı
Rize Artvin Havalimanına ait Kurban Bayramı arefesi uçuşları 1 Haziran’da yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasına rağmen 13 gündür yeni sefer açılmayınca Rize Artvin Havalimanı yolcuları boş olan Trabzon Havalimanı uçuşlarını da doldurmak üzere.

İstanbul ve çevre illerden Kurban Bayramı arefesinde Rize ve Artvin’e gelmek isteyenler bayrama 40 gün kala Rize Artvin Havalimanı uçuşlarını tamamen doldurdu. THY'nin internet sitesinden derlenen bilgilere göre, 1 Haziran’da 6 uçuşun da 6’sının tamamen dolmasına rağmen 13 gündür yeni sefer açılmayınca Rize Artvin Havalimanı yolcuları, uçuşları boş olan Trabzon Havalimanını kullanmak mecburiyetinde bırakılarak Trabzon’a iniş yapacak uçakların doluluk oranına ulaşması sağlanmaya devam ediliyor.

İstanbul’dan günlük 6 sefer bulunan Rize Artvin Havalimanına bayram haftasında sefer artışına gidilmezken, günlük 13 seferi bulunan Trabzon Havalimanında ise bayram haftasında artışa gidilerek 18 sefer konuldu.

Bayram tatilini memleketinde geçirmek isteyen Rize Artvin Havalimanı yolcuları bayram günü de dahil neredeyse tüm seferleri doldurmasına rağmen yeni seferler konulmazken bayram öncesi 3 gün ile bayramın ilk gününe ait toplam 24 uçuşun 17’si tamamen doldu. Buna rağmen özellikle arefe günü ve arefe günü öncesine günlerdir konulmayan seferler nedeniyle memleketine gelmek isteyen vatandaşlar uçuşları boş olan Trabzon Havalimanından bilet almak mecburiyetinde bırakıldı. Trabzon Havalimanından bayram öncesi 3 gün ile bayramın ilk gününe ait toplam 68 uçuşun ise ancak 32’si yüzde 100 doluluğa ulaştı.

RİZE ARTVİN HAVALİMANI BAYRAM HAFTASI SEFERLERİ : 24 UÇUŞUN 17'Sİ DOLU

6 Temmuz Çarşamba 6 uçuştan 2’si dolu

7 Temmuz Perşembe 6 uçuştan 5’i dolu

8 Temmuz Cuma 6 uçuştan 6’sı dolu

9 Temmuz Cumartesi 6 uçuştan 4’ü dolu

rize-artvin-havalimani-bayram-seferleri-1.jpgrize-artvin-havalimani-bayram-seferleri-2.jpgrize-artvin-havalimani-bayram-seferleri-3.jpgrize-artvin-havalimani-bayram-seferleri-4.jpg

TRABZON HAVALİMANI BAYRAM HAFTASI SEFERLERİ: 68 UÇUŞUN 32'Sİ DOLU

6 Temmuz Çarşamba 17 uçuştan 1’i dolu

7 Temmuz Perşembe 16 uçuştan 9’u dolu

8 Temmuz Cuma 17 uçuştan 15’i dolu

9 Temmuz Cumartesi 18 uçuştan 7’si dolu

trabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-1.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-2.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-3.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-4.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-5.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-6.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-7.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-8.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-9.jpgtrabzon-havalimani-bayram-seferleri-jpg-10.jpgzavendikli-kurban-bayrami.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
31 Yorum