TÜMSİAD Rize Büyüyor!

TÜMSİAD Rize Büyüyor!
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi gün geçtikçe büyüyor. TÜMSİAD Rize Şubesi'ne yeni katılımlar oldu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi'ne geçtiğimiz günlerde 4 Rizeli İşadamı katıldı. Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri derneğe yeni katılan işadamlarını kendi işyerlerinde ziyaret ederek “Katılım Belgesi”ni takdim etti.

Şube Başkanı Abdulbaki Fil yaptığı açıklamada derneğin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü ifade ederek "Yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

rize-tumsiada-yeni-katilimlar-1.jpg

Ziyaretlerden memnuniyet duyan işadamları TÜMSİAD’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek TÜMSİAD'ın faydalı eğitim programları düzenleyerek üyelerine ve çalışanlarına gerekli ve ihtiyaç olan konularda destek sağladığını söyledi.

rize-tumsiada-yeni-katilimlar-2.jpg

Şube Başkanı Fil ise yaptığı açıklamada, "Derneğimizin daha aktif hale gelmesi, daha çok proje üretmesi için bütün arkadaşlarımızla birlikte yoğun çalışma içerisindeyiz. Amacımız başta üyelerimiz olmak üzere ilimize ve ülkemize gerekli katkıyı sağlamaktır" dedi.

rize-tumsiada-yeni-katilimlar-3.jpg

rize-tumsiada-yeni-katilimlar-4.jpg