TÜMSİAD Rize Şube Eski Başkanı Abdulbaki Fil, Aday Adayı Oluyor!

TÜMSİAD Rize Şube Eski Başkanı Abdulbaki Fil, Aday Adayı Oluyor!
TÜMSİAD Rize Kurucularından, Eski Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbaki Fil’in AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’den Rize’de ilk aday adaylığını açıklayan isim İl Başkanı İshak Alim oldu. Alim, İl Başkanlığından istifa ederek partisinden milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra Rize’de diğer aday adayları da yavaş yavaş aday adaylıklarını açıklamaya başlayacak.

Edinilen bilgilere göre, TÜMSİAD Rize Kurucularından, Eski Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbaki Fil de milletvekili aday adaylığında bulunacak. Fil’in önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklaması ve başvuruda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
54 Yorum