TÜMSİAD Rize Üyelerine İŞKUR ve SGK Destekleri Anlatıldı

TÜMSİAD Rize Üyelerine İŞKUR ve SGK Destekleri Anlatıldı
TÜMSİAD Rize Şubesi’nde SGK İl Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TÜMSİAD Rize Şubesi konferans salonunda düzenlenen İŞKUR ve SGK destekleri bilgilendirme toplantısına TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Bakırcı, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kiraz, TÜMSİAD üyeleri ile her iki kurumun birim amirleri katıldı.

SGK ve İŞKUR birim sorumluları tarafından kendi alanları ile ilgili teşvik ve destekler konusunda işadamlarına bilgi verildi. Toplantı içinde karşılıklı soru sorma imkanı bulan işadamlarına iş yerleri ile alakalı alabilecekleri teşvikler konusunda konunun uzmanları tarafından yönlendirme ve bilgilendirme yapılarak, toplantının verimli bir toplantı olması sağlandı.

tumsiad-uyelerine-iskur-ve-sgk-destekleri-anlatildi-(3).jpgtumsiad-uyelerine-iskur-ve-sgk-destekleri-anlatildi-(4).jpgtumsiad-uyelerine-iskur-ve-sgk-destekleri-anlatildi-(5).jpgtumsiad-uyelerine-iskur-ve-sgk-destekleri-anlatildi-(1).jpgtumsiad-uyelerine-iskur-ve-sgk-destekleri-anlatildi-(6).jpg