Tümsiad Rize'den 30.000 TL Hibe Destekli...

Tümsiad Rize'den 30.000 TL Hibe Destekli...
TÜMSİAD Rize Şubesi tarafından 30.000 TL Hibe Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı düzenlenecek.

TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil, bu yıl Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin dördüncüsünü düzenleyeceklerini açıkladı. Fil, 60 kişi ile sınırlı olan kursa başvuruların 25 Eylül Çarşamba gününden itibaren TÜMSİAD Rize Şubesi Sekreterliğine yapılabileceğini, 28 Ekim Pazartesi günü ise eğitim derslerinin başlayacağını ifade etti.

2013 yılı içerisinde şu ana kadar 180 katılımcıya sertifikalarını takdim ettiklerini açıklayan TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdülbaki Fil, "Bunların içerisinde şuan işletmesini kurup faaliyette olanlar var. Bunlar güzel şeyler. Bulunmuş olduğumuz görev sorumluluğunu en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu kurslarla ilimizin mevcut durumdaki işletmelerin haricinde yeni işletmelere duyulan ihtiyaçta işletmelerimize kolaylıklar sağlama adına kurslarımızı sürdürüyoruz. Bu eğitimlerimizde katılımcılara şirket kültüründen, inovasyona, kurumsallaşmaktan, marka bilinci gibi konulara kadar birçok başlık altında gerekli eğitimleri kendilerine sunuyoruz." diye konuştu.

abdulbaki-fil-tumsiad-rize-sube-baskani.20130924153701.jpg

Başkan Fil, bu kursları başarı ile bitiren yeni girişimci arkadaşların kuracakları yeni işyerleri ile ilimizdeki önemli sorunlardan biri olan istihdama katkı sağlamanın da önüne geçilebileceğini ifade ederek, "Bunlar bir zincirin halkalarıdır. Uygulamalı Girişimcilik Programı Eğitimlerimiz 28 Ekim Pazartesi günü TÜMSİAD Rize Şubesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Kursumuz sabah ve öğlen grubu olmak üzere iki sınıf olacaktır. Kursumuz 60 kişi ile sınırlıdır. Başvurular 25 Eylül Çarşamba gününden itibaren TÜMSİAD Rize Şubesi Sekreterliğine yapılacaktır." dedi.