Tümsiad Rize'den Genel Sekretere Hayırlı Olsun Ziyareti

Tümsiad Rize'den Genel Sekretere Hayırlı Olsun Ziyareti
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi'nden Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül'e Ziyaret...

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül'e gerçekleştirdikleri ziyarette "Hayırlı Olsun" dileğinde bulunarak görevinde "Başarılar" diledi.

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, ziyarette yeni yapılanmadan bahsederek Başkan Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyelerine açıklamalarda bulundu. Sünbül, bu yapılanma içerisinde kendilerine daha çok yük düştüğünü ve bu görevi en güzel şekilde yerine getirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Genel Sekreter Dr. Sünbül, bu yapılanma içerisinde oto-kontrol mekanizmasının geri dönüşümü sayesinde eksikleri kısa sürede tamamlayıp daha iyi bir hizmet verebileceklerini kaydetti.

rize-tumsiaddan-rize-saglik-genel-sekreteri-safak-sunbule-ziyaret-1.jpg

Şube Başkanı Fil ise, TÜMSİAD Rize Şubesinin faaliyetleri hakkında Genel Sekreter Dr. Şafak Sünbül’e açıklamalarda bulunarak, TÜMSİAD Rize Şubesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

rize-tumsiaddan-rize-saglik-genel-sekreteri-safak-sunbule-ziyaret-2.jpg